sâmbătă, 15 februarie 2014

Iubirea

Iubirea este Dumnezeu!
Atunci cand esti in iubire, esti in Dumnezeu. Atunci cand esti constient, prezent in Iubire, esti una cu Tatal.
Iubirea este o stare de a fi.
Mantra sufletului:
Eu sunt Sufletul
Eu sunt Lumina Divina
Eu sunt Iubirea
Eu sunt Vointa
Eu sunt Planul Stabilit
Repetarea acestei mantre in fiecare dimineata te suie imediat pe alt nivel al constiintei.
Iti aduci in constiinta cine esti tu cu adevarat si cat de iluzorii sunt toate asa-ziele problemele care te inconjoara, nici macar nu sunt probleme, sunt situatii care se repeta pentru ca nu ai inteles nimic.
Iarta-ma! Imi pare rau! Multumesc! Te iubesc! - atat de simplu, de purificator, de inaltator.
Tu te inalti pe tine prin iubire si iertare.
Daruieste tutror iubire, daruieste tuturor pace, daruieste tuturor lumina divina din tine si vei incepe sa fii iubire. Iubirea e in tine. Societatea de acum, lumea, parintii, nimeni nu ti-a vorbit despre iubire.
Drept urmare, iubirea, darul cel mai pretios pe care il poti darui lumii,  impreuna cu iertarea, a fost lasata intr-un sertar care s-a invechit si s-a prafuit. Cand esti iubire, esti totul. In jurul tau e pace, fericire, abundenta, armonie, lumina, bucurie. Cand esti iubire pretuiesti totul si nu judeci pe nimeni si nimic. Cand esti iubire intelegi ca totul este perfect exact asa cum este. Nu trebuie sa faci nimic, trebuie sa fii. Ai venit aici ca sa fii, ca sa existi in forma materiala, ca sa manifesti Iubirea in cel mai pur, mai inalt mod dumnezeiesc. Pentru ca atunci cand pleci sa nu iei nimic de aici, ci sa lasi Iubire.
Vii din Iubire, te intorci in Iubire, daruiesti Iubire.
Oricat de groaznic ti s-ar prezenta situatia ta de viata de acum este asa pentru binele tau cel mai inalt, pentru cea mai buna varianta de destin, conform planului divin. Deschide-ti inima, lasa iubirea sa se reverse peste toata creatia si, in acel moment, de prezenta si constienta visul urat se dizolva in lumina calda a iubirii.
Iubirea nu este in sotul/sotia tau/ta. mama ta, tatal tau; iubirea nu este in copilul tau, in amantul/a tau/ta, in meseria ta, in cariera ta, in banii tai, in casa ta, in jucariile tale. Nu o vei gasi niciodata in afara ta. Iubirea esti tu, este in tine. E doar o licarire care asteapta sa o lasi sa se transforme intr-un soare.
Lasa iubirea din tine sa se reverse peste toate situatiile din lumea ta, din realitatea ta. In liniste. In pace. Daruieste totul iubirii din tine si imediat in acea tacere, liniste, pace Iubirea te ridica, devine soarele din centrul tau care iti (re)modeleaza constiinta a ce esti tu. Si tu stii. Dar ai atatea programe ca niste plapumi care invelesc acest soare ca ti-e frica sa nu te ia frigul daca le dai la o parte. Stupid. Da plapumilie, fricile, deoparte, lasa-le sa se topeasca in soarele tau interior si vei vedea ca acolo e de fapt caldura pe care ti-e frica ca o pierzi. Nu pierzi nimic, doar fii. Fii iubire, priveste totul cu pace si iarta-te pentru tot ce ai fost pana acum. Pentru ca nu mai conteaza nici ce ai fost, nici ce vei fi. Conteaza ca tu esti Acum Iubire. In fiecare moment de Acum esti Iubire.
Fii binecuvantat! Esti Iubire! Acum!
Multumesc!
Te iubesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu