luni, 18 februarie 2013

ETERNITATE

Timpul NU există. Simt, știu. În eternul prezent, ACUM, este și zi și noapte.
Este și trecut și prezent și viitor. Totul "în același timp", deodată, împreună.
Divinitatea exprimându-se prin Tot, Totul este divinitate.
Dumnezeu este în orice și orice este în Dumnezeu.
Simt toate aceste adevăruri, care cu greu pot fi exprimate în cuvinte.
Dacă la mine este noapte, în același timp dincolo este zi. Noapte pentru unii deja a trecut și începe dimineața, în același timp când pentru alții noaptea abia începe.
Ceea ce pentru unii e trecut, pentru unii e prezent și pentru unii e viitor.
Timpul nu există, rezultă firesc că suntem nemuritori, nemuritori care experimentează această trăire în această dimensiune.(Totul este nemurire, Viață, eternitate.)
De ce? pentru că în nemurirea noastră dorim să experimentăm.
De ce? pentru că așa am ales.
De ce? pentru că Dumnezeu vrea să se cunoască pe Sine, să se manifeste, prin noi, prin Tot.
Fiind fiii lui Dumnezeu, avem același țel. Să ne cunoaștem pe noi înșine. Să ajungem la adevăratul Sine.
Cum? prin Iubire. O Iubire Divină, care nu trebuie confundată cu iubirea trupească, atracția fizică, plăcere de orice fel. După cum au dovedit-o și oamenii de știință, după cum e dovedit și în toate textele sacre, sfinte, după cum și-a dat seama orișicine, Iubirea adevărată mișcă lucrurile, aduce cu sine tot ce înseamnă Bine, Ordine, Bunăstare, etc.
Iubirea nu are limite de nici un fel,  nici de timp, nici de dimensiune, nici o graniță, se manifestă și se aduce în manifestare de fiecare dată.
Iubirea este energia primordială, de la care pornește totul și spre care se îndreaptă toată Creația.
Tot ce trebuie să facem este să aducem în manifestare această Iubire. Cu adevărat.
Atunci ne dăm seama că nu are importanță nimic din ceea ce fac un trup să fie. Formă, dimensiune, caracter, ego, capacități mentale, intelectuale, etc. Pentru că atunci când ești Iubire, toate aceste proprietăți se armonizează cu această energie și devin una cu ea, atingând maximul pentru fiecare în parte. Fiind Iubire, fiind armonizat cu această energie, tot ceea ce trupul face, gândește, simte este sub controlul Iubirii Divine din fiecare, Copilul Divin, Sinele Divin, Dumnezel interior, cum vrea fiecare să îl numească. Tot ceea ce experimentează este în armonie cu Divinitatea. Acea ființă este cu adevărat in rai si raiul este în jurul ei, în dimensiunea în care se manifestă.
Timpul definit de noi, este o dimensiune. Timpul NU există, atunci nici celelalte dimensiuni nu există.
Totul este doar Dumnezeu în manifestare.
Atunci nu sunt nici mic, nici mare, nici bătrân, nici tânăr, nici urât, nici frumos, nici bogat, nici sărac, nici nu trăiesc, nici nu mor, nu există nimic, există Dumnezeu. Infinitul este 0, iar 0 cuprinde tot infinitul. EU exist, Dumnezeu există prin mine. Dumnezeu este veșnic, EU sunt veșnic.
Alegând să mă manifest în acest univers, în această dimensiune, în acest trup, m-am limitat din momentul alegerii la  legile care guvernează acest univers, planetă, țară, oraș, comunitate, anturaj, familie, trup, minte.
Dacă eu sunt Dumnezeu în manifestare și am ales toate acestea pentru a mă cunoaște, atunci tot ce trebuie să fac este să mă ridic, să evoluez, să mă regăsesc pe mine în mine, până la Dumnezeu.
Cum evoluez: constient!
Îmi dau seama pornind de la cel mai mic atom, cea mai mică unitate de energie, că este de fapt Dumnezeu, care iubindu-se pe Sine, prin Iubire, creează.
Astfel, tot ce pot face începând din momentul când sunt doar o celulă e să îmi aduc aminte, să manifest Iubirea. La început totul se produce fără nici o intervenție. Fiind doar Iubire mă creez și aștept până mă nasc în această lume. Iubirea este în fiecare celulă și în fiecare atom care reprezintă trupul, totul este creat perfect, fiind o creație a Iubirii Divine. Și încep să îmi amintesc. Faptul că sunt creat ca Om, înseamnă că am trăit și conștientizat toate etapele, experiențele până la acest nivel. Mă cunosc pe mine în tot ce este până la acest nivel de conștiință.
Cum evoluez, cum trec la celălalt nivel de conștiință:  trăind, trăind tot ce se poate trăi în această dimensiune, aducându-mi aminte de Iubire, manifestând Iubirea.
Atunci când aduc în manifestarea Iubirea Divină pe acest plan are loc saltul pe celălalt nivel de conștiință, de recunoaștere.
Sunt Pace și Iubire. Sunt manifestarea Iubirii pe acest plan, dimensiune. Manifest Iubirea prin tot ce sunt.
Multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu